Prik met de speld een klein gaatje in de boven en onderkant van het rauwe ei. Gebruik de kruiskopschroevendraaier en druk gelijkmatig om de twee gaatjes open te maken. Blaas nu het ei uit en was het grondig.
2
ei pellen
Pel het hardgekookte ei en breek de eierschaal in kleine stukjes - verwijder ook de schil onder de schaal.
3
Het ei versieren
Smeer de ene helft van het uitgeblazen ei in met servetlijm en verdeel de kleine stukjes schaal het ei. Breng daar overheen nog een laag servetlijm aan, laat goed drogen!
4
Drogen
Herhaal dit proces voor de tweede helft en laat het ei minstens 1-2 uur goed drogen. Zorg ervoor dat je het gat niet dichtlijmt!
5
Ophangoogje
Bevestig een ophangoog in het gat zodat je de paaseieren kunt ophangen, en klaar!
8
knutselhandleiding delen
Als het knutselidee je bevalt, kun je met de volgende regel de link koppelen:
Volg Aduis nu - Klik hier en ontvang de nieuwste informatie op